h2 class="sidebar-title">Links muziekgek: Leuk drum speelgoed!

muziekgek

Music is my first love, op deze weblog geef ik verslag van muzikale zaken waar ik mee bezig ben. Dat kan een internet adres zijn, een artiest of andere onderwerpen die met muziek te maken hebben.

maandag, juli 13, 2009

Leuk drum speelgoed!

V Beat drumstokken simuleren drumstel

Uitgegeven:13 juli 2009 12:14
Laatst gewijzigd:13 juli 2009 12:13

De V Beat Drumsticks is een perfect alternatief voor iedereen die houdt van drummen maar het zich niet kan permitteren om een drumstel aan te schaffen of om dagelijks heel veel herrie te maken. Met deze drumstokken is het mogelijk om virtueel te drummen.

De drumstokken dragen namelijk geavanceerde bewegingssensors in zich die reageren op de drumbewegingen. Tevens worden er twee pedalen meegeleverd om zo het basdrum- en de hihatgeluid te simuleren. Het is mogelijk om zelf geïmproviseerd te drummen of om met favoriete mp3'tjes mee te rammen, aangezien er ook een mp3-speler aangesloten kan worden.

De V Beat Drumsticks kost 35 euro. Hoeveel decibellen dit luchtdrumstel produceert is niet bekend, maar het zal allicht minder zijn dan een echt drumstel. Zeker is in ieder geval dat deze drumstokken stukken goedkoper zijn dan een compleet drumstel en daarbij een stuk minder ruimte in beslag nemen.


© NU.nl/Daniel Dee