h2 class="sidebar-title">Links muziekgek: Vandaag in Sonsbeek

muziekgek

Music is my first love, op deze weblog geef ik verslag van muzikale zaken waar ik mee bezig ben. Dat kan een internet adres zijn, een artiest of andere onderwerpen die met muziek te maken hebben.

zondag, augustus 01, 2010

Vandaag in Sonsbeek


The Pedro Delgados


De Amsterdamse band The Pedro Delgados begon in 2006 met drie Pedro's. Vandaag staan ze in heel Europa bekend als een zesmansformatie met een dikke live-reputatie. Ze traden op in allerlei shows. Of het nu op Lowlands, Zwarte Cross, Oerol of Parade was, zij speelden er de sterren van de hemel. Zij laten zich nog steeds overal zien. Dat kan in de kroeg zijn, het achterland van Spanje of het rauwe Belfast. De leden van The Pedro Delgados zijn hardcore muziekjunkies. Zij zijn verslaafd aan originele en pure muziek. Op het podium spelen zij oldtime, wat rhythm & blues, bluegrass en veel rock 'n roll.

The Pedro Delgados speelt geen bluegrass maar 'streetgrass'. De luisteraar/kijker registreert: gitaar, banjo, mandoline, viool, contrabas, accordeon, wasbord, mondharmonica en meerstemmige zang. Probeer daar maar rustig onder te blijven. Dat gaat niet lukken!

0 Comments:

Een reactie posten

<< Home