h2 class="sidebar-title">Links muziekgek: radio 6 mobiel

muziekgek

Music is my first love, op deze weblog geef ik verslag van muzikale zaken waar ik mee bezig ben. Dat kan een internet adres zijn, een artiest of andere onderwerpen die met muziek te maken hebben.

dinsdag, februari 16, 2010

radio 6 mobiel

Radio 6 op je mobiel

Wil je Radio 6 ontvangen in je auto? Sluit je smartphone dan aan op je autoradio, start de stream in de app of op de mobiele site en luisteren maar! Radio 6 is vanaf nu namelijk ook te ontvangen op je mobiele telefoon. Je telefoon moet dan wel toegang hebben tot internet, maar dat is tegenwoordig steeds vaker het geval.

iPhone
Voor de iPhone hebben we een speciale app ontwikkeld die je zeer binnenkort kunt vinden in de appstore van Apple. Met deze app kun je luisteren naar Radio 6, gidsinformatie bekijken en luiteren naar onze themakanalen. We zijn van plan deze app verder te verrijken.

Mobiele site
Voor alle andere smartphones hebben we een laagdrempelige mobiele site ontwikkeld (http://m.radio6.nl). De mobiele site heeft iets meer mogelijkheden: naast de livestream, de gids en de webkanalen vind je er ook actuele nieuwsberichten. Ook de mobiele site willen we in de komende tijd uitbreiden.

Eventuele vragen over of tips voor de app of de mobiele site kun je mailen naar radio6@omroep.nl.

Labels: ,

0 Comments:

Een reactie posten

<< Home