h2 class="sidebar-title">Links muziekgek: Boombox

muziekgek

Music is my first love, op deze weblog geef ik verslag van muzikale zaken waar ik mee bezig ben. Dat kan een internet adres zijn, een artiest of andere onderwerpen die met muziek te maken hebben.

donderdag, september 15, 2011

Boombox

Logitech helpt met een aantal nieuwe audioproducten het bescheiden geluid van tablets en smartphones te verbeteren. Een wireless headset voor wie vooral wil babbelen en een Logitech Wireless Boombox voor wie comfortabel muziek wil luisteren

Beide producten vergroten volgens Logitech het gebruiksgemak van smartphones en tablets. Zowel binnen als buiten het huis.

De Wireless Headset is geschikt voor alle apparaten met bluetooth. Geniet van goede kwaliteit geluid of voer telefoongesprekken zonder lastige snoeren. De oplaadbare batterij gaat ongeveer zes uur mee.

De Wireless Boombox maakt het mogelijk het geluid van telefoon of tablet met meerdere personen te delen. En uiteraard met een volle(re) en heldere weergave. De speakers zijn tot 10 meter afstand te gebruiken, precies de specs van bluetooth dus. Ook bij de Boombox houdt de accu het zes uur uit. En ook de Wireless Boombox werkt met iedere bron die het bluetooth wireless audioprofiel (A2DP) ondersteunen.

De Logitech Wireless Headset kost € 60 de Logitech Wireless Boombox € 150. De eerste is direct verkrijgbaar, de speakers vanaf eind oktober.

Labels: ,

0 Comments:

Een reactie posten

<< Home