h2 class="sidebar-title">Links muziekgek: NSJF op TV

muziekgek

Music is my first love, op deze weblog geef ik verslag van muzikale zaken waar ik mee bezig ben. Dat kan een internet adres zijn, een artiest of andere onderwerpen die met muziek te maken hebben.

woensdag, april 15, 2009

NSJF op TV

Op TV: Best of North Sea

Erykah Bady (c) Roel JornaVanaf aanstaande zondag zendt de NPS om 17.05 uur de beste concerten van het North Sea Jazz Festival uit op Nederland 2, op speciaal verzoek van de presentatoren van Radio 6. Want onder de titel Best of North Sea duiken de DJ’s van Radio 6 in de archieven op zoek naar de beste, leukste en mooiste fragmenten van het festival.

Gepresenteerd door Radio 6-presentator Winfried Baijens zien we zeven weken lang de mooiste soul, funk, jazz en world onder het motto: Het fameuze festival, de leukste radiozender en de mooiste TV-fragmenten. De NPS zet het North Sea Jazz Festival en Radio 6-DJ’s in het zonnetje op Nederland 2 om 17.05 uur.

Raul MidonAflevering 1
In de eerste aflevering op 19 april is het de  beurt aan Edwin Rutten (Jazz op Zes), Radna Rumping (Future Vintage), Hans Mantel (verschillende programma’s) en Jaap Brienen (The Beat).

Edwin Rutten trapt af metTony Bennett en zijn nummer “All of me” (NSJ 2000).
Radna Rumping kiest voor wereldster Erykah Badu. Te zien is “I want you”, opgenomen in 2006.
Hans Mantel volgt met hetJohn Scofield Trio “Do you know what it means to miss New Orleans” (NSJ 2004).
Jaap Brienen sluit het muzikale feest af met Raul Midon en het nummer “State of mind” (NSJ 2007).

Volgend op elke aflevering is één van de concerten langer te horen in het programma Vincent & Co op maandag om 18.10 uur op Radio 6.

Best of North Sea Jazz
Presentatie: Winfried Baijens
Uitzending: 7 afleveringen vanaf 19 april 2009, elke zondag om 17.05 uur op Nederland 2